Analýza prezidentských debat: Kdo z kandidátů je vítězem? 27. 1. 2023 0 Před druhým kolem voleb absolvovali dva prezidentští kandidáti řadu debat. My vám nyní za naši redakci přinášíme analýzu třech hlavních...
Komentář: Když zapřisáhlí antikomunisté adorují v minulém režimu aktivního komunistu Pavla 26. 1. 2023 0 Je to až směšné, dalo by se říct. Když jsem se podíval v posledních dvou týdnech na plná náměstí, která...
Kruh se uzavírá. Komunisté zvolili prezidentem demokrata Havla, největší demokraté volí komunistu Pavla 22. 1. 2023 0 Po více než 33 letech se kruh uzavírá. V roce 1989 volili komunisté demokrata Havla, letos si na Hrad demokraté...
Komentář: Prezidentem bude Petr Pavel, o vítězi rozhodnou dezoláti 19. 1. 2023 0 Máme týden a půl do volby nového prezidenta a já mám o vítězi jasno - na Hrad usedne Petr Pavel....
Komentář: Tak pozor. Generál Pavel chce ohýbat Ústavu stejně jako Zeman 13. 1. 2023 0 Dnes a zítra nás čeká jeden z dalších svátků demokracie v podobě prezidentských voleb. Je to svátek poměrně nový, protože...
Slyšeli jsme novoroční projev předsedy vlády a vládního šéfa Senátu. Přidá se k nim za rok i prezident? 2. 1. 2023 0 První lednový den roku jsme měli možnost slyšet hned dva novoroční projevy, které byly svým způsobem divné. Nejprve jsme si...
Koho volit za prezidenta? Rozvědčík Pávek, agent Bureš nebo levná náhražka Čaputové z AliExpressu 1. 1. 2023 0 Kampaně kandidátů na prezidenta se teď předhánějí v superlativech, v tom, kdo vytáhne lepšího pejska či kocoura, nebo kdo je...
Koho by volili Američané v našich prezidentských volbách? Provládní loutku zřejmě ne 16. 12. 2022 0 Američané jsou na svou léta budovanou demokracii pyšní a jsou zvyklí pravidelně vyvažovat poměr sil, aby Demokraté či Republikáni neměli...
Voják Petr Pavel kandidující na Hrad je podobný případ jako policista Šlachta kandidující do Sněmovny 7. 6. 2022 0 Potenciální kandidatura vojenského generála Petra Pavla na prezidenta nápadně připomíná kandidaturu policisty Roberta Šlachty do sněmovních lavic. Jde o uznávané...
Tomáš Zima prezidentem? Bývalý rektor UK oznámil kandidaturu na prezidenta 26. 5. 2022 0 Bývalý rektor Univerzity Karlovy Tomáš Zima prezidentem? Po dnešním oznámením své kandidatury na Hrad je i tato varianta možná a...